how to make your own website

E X P O S I T I E S

Galerie Alphen Art

De Aarhof 15, Alphen aan den Rijn
di-do 12-17, vr 17-20, za 11-16 en koopzondag 13-16 u


Van vrijdag 7 juni tot vrijdag 12 juli 2019

Negen exposanten laten werk zien dat varieert van realistisch figuratief tot experimenteel en expressief.

De deelnemers zijn: Alina van der Hulst, Freek Steijsiger, Jean-Pierre Navarro, Henk van Donk, Wil Poot-Bakker, Fenna Ackerman, Siem Appel, Wim Zwijsen en Helma Kleinwee.

Met muzikale begeleiding door saxofoniste Aubrey Snell opent op vrijdag 7 juni om 17.00 uur de expositie in Galerie Alphen Art in De Aarhof.


Van vrijdag 12 juli tot vrijdag 16 augustus 2019.

De exposanten zijn de cursisten van Petra van der Made en van Pro Arte.

Wel een heel gevarieerde expositie die de moeite waard is te bekijken. De officiële opening is op vrijdagavond 12 juli om 19.00 uur. Muzikale bijdrage van Selma Noort .

In deze bijzondere expositie laten 20 cursisten van Petra van der Made een imitatie, variatie of verbeterde versie zien van een favoriet kunstwerk. Tijdens de lessen bij Petra van der Made hebben de cursisten gewerkt aan deze opdracht en is zo het idee gerezen om deze bijzondere werken te exposeren onder de naam: “Maak het je Meester”.

Pro Arte is een zelfstandige vereniging voor schilder- en tekentechnieken. Al 30 jaar worden er lessen georganiseerd en kan men ook individueel vrij schilderen in het atelier onder begeleiding van ervaren docenten. De docenten zijn Henk Martin Hollebeek, Hans Verbeek en Jaap Koetje. De cursisten, die exposeren, werken met verschillende materialen en ontwikkelen zich in hun eigen stijl.

 
STA-ART kunstenaars elders

Zaterdag 6 juli en 3 augustus 2019 van 12.00-16.30 uur.

Joke Zwaan exposeert in de Adventskerk.


Het hele jaar 2019.

Bert Verboon exposeert in de beeldentuin de Zanderij aan de Oude Meentweg 2 in 's Graveland.